Niina nurminen nokia

Niina Nurminen, Asuntomyyjä, Sisustusstailaaja, partner

Niina Nurminen, Asuntomyyjä, Sisustusstailaaja, partner | Solid House | Onnellisten asuntokauppojen puolesta

Sivu · Kaupallinen kiinteistötoimisto · Hallituskatu 7, Tampere, Finland · +358 50 9178787 · niina@solidhouse.fi · solidhouse.fi/niina-nurminen · Avoinna nyt.

Moikka!Olen Niina Nurminen – minulle kotien välittäminen on enemmän kuin pelkkä työ, se on elämäntapa. Intohimo kotien sisustusta sekä välitystyötä kohtaan, positiivisuus ja aito halu auttaa asiakkaita ovat ehdottomia vahvuuksiani. Edellä mainitut ovatkin luoneet minulla vahvan pohjan menestykselliseen toimintaan asuntokauppojen parissa. 

Niina Nurminen – Solid House Oy LKV – Oikotie Asunnot

Niina Nurminen – Solid House Oy LKV, Tampere, Oikotie Asunnot

Nina Nurminen. Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV. Kielitaito: englanti, ruotsi, saksa. Puhelin: 045 266 9722 …

Pariskunta rakennutti itselleen upean omakotitalon Nokialle

Pariskunta rakennutti itselleen upean omakotitalon Nokialle – Koti – Aamulehti

Katso kiinteistönvälittäjä Niina Nurminen, Solid House Oy LKV, tuoreet myyntilastot ja arvostelut. … Niina myy asuntoja mm. alueilta Tampere, Nokia.

Reilu vuosi sitten Niina Nurminen ja Tero Lamminsivu rakastuivat ja alkoivat lähes saman tien rakentaa omakotitaloa Nokian Harjuniittyyn. Kun huikea taloprojekti valmistui, tekemään tottunut pariskunta suuntasi tarmonsa sijoitusasuntoihin. Nyt he esittelevät kotinsa ja kertovat tärkeimmät vinkkinsä sijoitusasunnoista haaveileville.

Solid House Niina Nurminen | Tampere – Facebook

… Instagram photos and videos from Solid House Niina Nurminen (@solidhouseniina) … Kuunkatu 10, 37140 Nokia | OKT, 145m2 | Rv. 2023 • #etuovisisustus.

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV Nina Nurminen – OP Koti

Niina Nurminen. Professional Actor and Creative Consultant, Certified Business and Meta-Skill Coach, OK5 Team Coach, CEO and Founder of ArtSense Ltd. Helsinki …

Olen toiminut viimeiset 11 vuotta kiinteistönvälittäjänä. Olen suorittanut viime vuonna puolitoista vuotta kestävän ylempi kiinteistönvälittäjä -tutkinnon. Olen

Niina Nurminen, Solid House Oy LKV – neliöhinta.fi

Niina Nurminen, Solid House Oy LKV – Katso 2021 myyntitilastot ja arvostelut

Katso kiinteistönvälittäjä Niina Nurminen, Solid House Oy LKV, tuoreet myyntilastot ja arvostelut. Pyydä yhteydenottoa kun sinulle sopii klikkaamalla tästä! Niina myy asuntoja mm. alueilta Tampere, Nokia

Solid House Niina Nurminen (@solidhouseniina) • Instagram …

Niina Nurminen – Real Estate – Solid House – LinkedIn Finland

Niina Nurminen ja Tero Lamminsivu tapasivat ja …

Niina Nurminen ja Tero Lamminsivu tapasivat ja rakastuivat reilu vuosi sitten – Nyt heillä on jo yhdessä rakennettu omakotitalo ja useita sijoitusasuntoja – Koti | HS.fi

Runsas vuosi sitten Niina Nurminen ja Tero Lamminsivu rakastuivat ja alkoivat lähes saman tien rakentaa omakotitaloa Nokian Harjuniittyyn. Kun huikea taloprojekti valmistui, tekemään tottunut pariskunta suuntasi tarmonsa sijoitusasuntoihin. Nyt he kertovat vinkkinsä sijoitusasunnoista haaveileville.

Keywords: niina nurminen nokia